logo

La notícia a reusdigital.cat 30/07/2018

 

Les entitats organitzadores de l’acte s’oposen a un desmantellament ‘integral’ de la línia

 

El proper dimarts, 31 de juliol, des de les 6 de la tarda fins a les 8 del vespre, al Centre de Convencions i Congressos de Salou (carrer Advocat Gallego 2, Salou), les entitats en defensa del ferrocarril al Camp de Tarragona organitzen una xerrada informativa oberta a tots els públics sobre “l’amenaça de desmantellament de la línia Port Aventura – Salou – Cambrils”.

Les entitats afirmen que els ajuntaments de Salou i de Cambrils pressionen el Ministeri de Foment “per desmantellar el servei de Rodalies entre Port Aventura i els centres de Salou i de Cambrils un cop entri en funcionament la variant ferroviària exterior, prevista per enguany”, la qual cosa qualifiquen “d’un fet inèdit en democràcia”.

Els col·lectius no accepten “un desmantellament integral, que ens deixarà sense servei durant anys, o potser per sempre”. En aquest sentit, consideren que “caminar fins l’estació de Port Aventura o haver d’anar en bus o en cotxe no són solucions. Tramvia sí, desmantellament integral no!”.

Les entitats opositores al desmantellament integral de la línia ferroviària que convoquen l’acte són: Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp), Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), Ecologistes en Acció de Catalunya (EeA), Confederació d’AAAVV de Catalunya (CONFAVC), CCOO i CGT.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.