logo

Unes rodalies en francès?


La notícia a ABC. Cataluña 10/06/2013

La reunió de Mas amb SNCF es produeix quan el Govern i Renfe ultimen l’acord per prolongar el contracte de Renfe: la irrupció d’un operador estranger.

La política en general és gairebé sempre un joc d’aparences, en què sovint és tan important el que es mostra com el que s’amaga i es fa en realitat. És en aquesta mena de «teatret» on es podria emmarcar la reunió que dilluns passat va mantenir a París el president de la Generalitat amb el màxim responsable de la companyia pública de ferrocarrils francesos (SNCF) de cara a la possible cessió a aquest operador, o altres interesasdos, de l’explotació de les Rodalies de Barcelona. La reunió, donat el context polític actual, va ser analitzada en alguns àmbits gairebé com si es tractés d’un pas més en l’estratègia d’Artur Mas cap a la «transició nacional»: canviar una operadora espanyola per una altra francesa, i de pas venjar anys i anys d’un servei tirant a pèssim.[…]

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.