logo

La notícia a lavanguardia.com 01/08/2013

L’avaria en el Control de Trànsit Centralitzat de Barcelona va obligar a paralitzar completament 13 línies de proximitats i ha activat l’alerta de Protecció Civil.

vegeu també:

tottarragona.com: http://www.tottarragona.cat/ca/infraestructures/14613-una-incidencia-tecnica-ha-obligat-a-aturar-gairebe-totes-les-linies-de-rodalies.html

Barcelona, (Efe).- Una fallada en el sistema de comunicacions del centre de Control de Trànsit Centralitzat de Barcelona ha obligat Adif a aturar la circulació de trens en gairebé tota la línia fèrria de Catalunya, el que ha afectat un centenar de combois, amb l’objectiu de garantir la seguretat.

Segons ha informat Adif en un comunicat, la incidència s’ha detectat a les 16.56 hores als equips de comunicacions del control de trànsit centralitzat i ha afectat dispositius essencials, com els sistemes de gestió i regulació de trànsit i els equips de comunicació amb els trens.

Per garantir la seguretat del trànsit ferroviari, ha explicat Adif, s’ha ordenat de forma immediata aturar tota la circulació de trens fins que s’ha solucionat la incidència en els sistemes avariats.

Adif ha obert una investigació per esbrinar les causa de l’avaria, que segons Renfe ha afectat un centenar de trens, tant de proximitats, com de llarg recorregut, a excepció dels AVE.

L’avaria ha afectat a gairebé tota la xarxa ferroviària catalana, la que depèn del centre de control de Barcelona, encara que els trens han continuat funcionant en algunes zones de la província de Tarragona i de Lleida que són gestionades des de les estacions de València i Saragossa, respectivament.

Leer más: http://www.lavanguardia.com/encatala/20130731/54378247850/fallada-sistema-comunicacio-aturada-rodalies.html#ixzz2aie1OFwZ

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.