logo

La notícia a  marfanta.com 23/03/2013

La Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre ha fet aquest dissabte una última crida a la participació en la concentració convocada diumenge al migdia davant de l’Ajuntament de l’Aldea, amb un tall de la carretera N-340 per reclamar la millora del servei ferroviari i del transport públic per carretera. La concentració començarà a les 11.30 hores del matí. De la mateixa manera, la plataforma Trens Dignes ha aprofitat el seu perfil de Facebook per convidar a la protesta “tots els representants de partits polítics que han fet declaracions públiques, mocions, preguntes” per reclamar un millor servei ferroviari. “Els esperem este diumenge a les 11.30 hores a l’ajuntament de l’Aldea per tallar l’N-340”, han insistit des de la plataforma.[…]
A més, la plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre va fer públic un manifest que ha fet arribar a tots els ajuntaments i consells comarcals de les Terres de l’Ebre, perquè aproven mocions en defensa de la millora dels serveis ferroviaris i del transport per carretera. També perquè s’adherisquen, per tant, al manifest constituent del nou moviment social.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.