logo

La notícia a tottarragona.cat 04/10/2014

 Per parlar de ferrocarril ha estat convidat el portaveu de la pdf.camp

vegeu també TAC12: 06/10/2014 (min.15’40)

tac12.xiptv.cat/noticies-12/capitol/dilluns-6-octubre-2014#?s=0&e=0′ width=500 height=400></iframe>

[…] “Hem treballat dos blocs complementaris, en els que hem parlat d’economia, amb els principals motors de Tarragona, com és el turisme, la indústria i l’agricultura i pesca; i un altre bloc d’infrastructures, parlant de carreteres, ferrocarrils, ports i aeroports, perquè sense infrastructures el desenvolupament econòmic és molt complicat”.

En aquests blocs han participat “conferenciants experts en la matèria i que són aliens al nostre partit, perquè el que creiem més important és escoltar-los i no només escoltar-nos a nosaltres mateixos”.

Durant la jornada han participat, a banda dels Diputats del PP per Tarragona, Octavi Bono, Gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona; Miguel Ángel Rodríguez, President de l’Associació d’Empreses de Servei de Tarragona; Rafael Muñoz, economista expert en infrastructures; i Carlos Montejano, Portaveu de la Plataforma pdf.camp.[…]

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.