logo

ALS PROPERS DIES LA pdf.camp PRESENTARÀ UN COMUNICAT AMB LA VALORACIÓ D’AQUESTA NOVA PROPOSTA QUE NO CONTEMPLA LA INTERCONNEXIÓ A L’ARBOÇ.

la noticia a tarragona21.com 24/07/2013

El Ministeri de Foment preveu licitar un intercanviador a l’estació de Tarragona el mes de desembre, que permetrà el canvi dels trens que vinguin en ample de via europeu des de Tortosa a l’ample de via ibèric i per tant, mantenir el trànsit dels regionals, el gruix del servei.

Altra cosa serà la llarga distància perquè això ja depèn dels operadors. Com a mínim, és el missatge que ha donat avui el secretari general d’infraestructures, Manuel Niño, a l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso i al primer tinent, Jordi Molinera, en una reunió mantinguda a Madrid.[…]

vegeu també:

tottarragona.cat:

http://www.tottarragona.cat/ca/infraestructures/14563-un-intercanviador-a-tarragona-possibilitara-la-continuitat-del-transit-de-regionals-de-la-linia-tortosa-barcelona.html

diaridetarragona.com:

http://www.diaridetarragona.com/noticia.php?id=5166

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.