logo

La notícia a tarragonadigital.com 17/09/2018

Vegeu també:

atmcampdetarragona.cat 17/09/2018  Territori i Sostenibilitat posa en servei els busos llançadora de Tarragona i Reus amb l’estació del Camp de Tarragona (17/09/2018)

HORARIS

…………………………………………………

Es preveu una segona fase, de cara a la propera temporada turística, en què s’incorporin serveis a Vila-seca, Salou i Cambrils

 

Han hagut de passar dotze anys des que es va inaugurar l’estació de l’AVE Camp de Tarragona, però el cert és que des d’aquest dilluns, 17 de setembre, Tarragona i Reus ja tenen un servei de busos llançadora amb freqüència i amplitud horària que connecten les ciutats amb l’alta velocitat: vint minuts des de Tarragona i trenta des de Reus, segons indiquen els horaris oficials d’aquest nou servei que s’ha posat en marxa.

El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, ha presentat els nous serveis, que s’emmarquen en el Pla de Mobilitat signat la primavera passada, i ha anunciat que, de cara a la propera temporada turística, se n’implantaran de nous per connectar Salou, Vila-seca i Cambrils amb l’alta velocitat ferroviària. Padrosa ha explicat que «amb aquests nous serveis potenciem les connexions en transport públic pel que fa a la mobilitat obligada».

 

Els horaris en què funcionaran els busos de Tarragona i Reus a l’AVE

Des de la ciutat de Tarragona, el primer bus per anar fins a l’AVE sortirà a les 6.00 hores de dilluns a dissabte i a les 7.50 hores els diumenges des de l’estació de busos, però també amb aturades al camí de l’Àngel i dues més a l’N-240 a Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador. L’últim bus partirà de Tarragona a les 23.40 hores entre setmana, a les 21.55 hores els dissabtes i a les 22.05 hores els diumenges. Per tornar, els busos aniran de les 6.20 a les 0.00 hores entre setmana; de les 6.15 a les 22.19 hores els dissabtes i de les 20.20 a les 23.24 hores els diumenges. Les noves freqüències se sumen a les ja existents, i n’hi haurà 46 en total.

Pel que fa a la connexió amb la ciutat de Reus, entre setmana es podrà sortir de la capital del Baix Camp per anar a l’AVE entre les 5.30 i les 22.00 hores; i els caps de setmana, de 6.30 a 22.00 hores. Pel que fa als horaris de tornada, es podran agafar trens des de l’estació de 6.00 hores a 22.45 hores entre setmana, tot i que el primer bus els caps de setmana sortirà a les 7.00 hores.

 

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.