logo

Adif redactarà l’any vinent el projecte per suprimir les barreres arquitectòniques i millorar-ne els serveis

[Publicat a Tarragona 21.cat]

Redacció 03 de desembre de 2009

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha pactat amb el màxim responsable de l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif), Antonio González Marín, el compromís d’Adif de suprimir les barreres arquitectòniques i la millora dels serveis de l’estació de tren, “dues demandes prioritàries per una estació de capital de província”, segons informa l’Ajuntament.

estació tren tarragona

Imatge de l’estació de tren
J.G.

De fet, tècnics d’Adif i de l’Ajuntament de Tarragona ja s’han posat en contacte per resoldre de forma immediata aquests problemes. El compromís d’Adif és que l’any vinent es redacti el projecte executiu i s’iniciïn les obres. L’anunci ha estat valorat “amb molta satisfacció” per l’equip de govern. El president d’Adif coincidia amb l’alcalde en les deficiències estructurals que té aquest equipament públic.

Justament, l’alcalde havia amenaçat amb el tancament de l’estació si no es procedia a emprendre les millores i enviar-hi la Guàrdia Civil. Així, Ballesteros va anunciar a l’octubre la seva intenció de sancionar i arribar a tancar l’estació si en uns mesos no li comunicaven que es durà a terme les millores que necessita l’estació.

L’alcalde va mostrar-se “molt enfadat” amb aquesta situació, va dir que tot i haver-se dirigit a les competències ferroviàries oportunes, no havia rebut cap tipus de resposta. Ballesteros va afegir que amb l’excusa de la façana marítima “ja fa molts anys que no s’està duent a terme cap actuació ni a la plaça dels Carros i a la mateixa estació”.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.