logo

La notícia a tottarragona.cat 07/02/2013

Tarragona ha estat l’escollida pels empresaris catalans i valencians, per fer una “declaració” de suport a la importància econòmica que ha de representar el tràfic de mercaderies en el Corredor del Mediterrani, per al desenvolupament d’aquest territori.

El Cercle d’Economia i l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) es reuniran el pròxim 13 de febrer, a les 12h, en un acte en defensa del Corredor del Mediterrani amb l’objectiu de llegir un manifest sota el títol “El Corredor del Mediterrani: més que una infraestructura”.

L’acte es realitzarà en el Centre Tarragoní- El Seminari, patrimoni històric de la ciutat, on assistiran més d’un centenar de reconeguts empresaris així com personalitats acadèmiques i institucionals.

L’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el President del Cercle d’Economia, Josep Piqué i el President d’AVE, Vicente Boluda seran els encarregats de presidir l’acte d’obertura de la jornada. Tot seguit, es donarà pas a la taula rodona: “El tràfic de mercaderies i el futur de la indústria a Europa” impartida pel Dr. Antón Costes, catedràtic de Política Econòmica de la Universitat de Barcelona (UB), Josep Vicent Boira, geògraf i professor de la Universitat de València (UV), Jesús Loma-Ossorio, director general de Bayer Material Science per a la regió Ibèria i Luis Rafecas, director de logística i distribució Ford Espanya.

A continuació, tindrà lloc la lectura del Manifest Tarragona 2013 “El Corredor Mediterrani: més que una infraestructura”. Els participants en aquesta lectura seran: Vicente Boluda (AVE) i Josep Piqué (Cercle d’Economia) davant la presència de l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.