logo

La notícia a eldiari.com 04/05/2014

El comboi feia el trajecte Barcelona-Bilbao/Irun i duia 430 passatgers. Els que anaven a Irun han estat transbordats a la mateixa via a un altre convoi que s’ha portat des de Barcelona.


vegeu també PDF: 05052014DDTUnAlvias’averia (1)

Un tren Alvia que feia el trajecte de Barcelona a Bilbao i a Irún amb 430 passatgers s’ha avariat entre el tunel i l’entrada del viaducte de l’AVE de Montblanc a tres quarts de cinc de la tarda. Segons ha informat Renfe, els viatgers que anaven a Irun ja han estat transbordats a un tren que ha sortit de Barcelona a quarts de set de la tarda. Aquest segon convoi ha estacionat just al costat del tren avariat i s’ha fet el transbord de passatgers de via a via.. La resta de viatgers, que es dirigeixen a Bilbao, han retrocedit fins a l’estació del Camp de Tarragona, on els tècnics de Renfe valoraran si el comboi pot seguir, o no, el seu trajecte. La companyia ha explicat que retornarà el 100% de l’import dels bitllets a tots els passatgers.

Com a mesura preventiva, Protecció Civil ha activat la prealerta del Ferrocat.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.