logo

La notícia a elperiodico.com 15/09/2016

 

Territori presentarà un recurs davant l’Audiència Nacional a l’octubre perquè obligui l’empresa a invertir en la xarxa

 

La Generalitat presentarà un recurs contenciós administratiudavant l’Audiència Nacional perquè un jutge obligui Adif a invertir i garantir el servei a Rodalies. La via judicial s’emprèn després que Adif hagi respost, a un requeriment previ, que no l’afecten els acords polítics sobre inversions a què va arribar l’Administració catalana amb Foment.

El conseller de Territori, Josep Rull, ha afirmat aquest dijous que aquesta resposta és “inaudita”, ja que suposa que els acords a què es va comprometre l’exministra de Foment Ana Pastor sobre inversions a Rodalies són “irrellevants a efectes administratius”, fet que suposa una “desautorització” d’Adif al Ministeri de Foment “sense matisos”.

REQUERIMENT PREVI

La Generalitat va presentar al juliol un requeriment previ a Adif pelmal estat de les infraestructures per on es presten els serveis de Rodalies, que era el pas previ a la interposició del recurs contenciós administratiu davant l’Audiència Nacional per “inactivitat de l’Administració”.

Rull ha dit que la Generalitat presentarà el recurs contenciós administratiu durant el mes d’octubre i que estarà avalat pel nombre màxim d’ajuntaments possibles. “Volem aconseguir l’empara de la justícia perquè el servei funcioni”, ha manifestat.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.