logo

La notícia a nacionaldigital.cat 29/01/2015

 

Els ciutadans de Sant Vicenç, Calafell i Cunit podran arribar a Barcelona abans de les set del matí

La línia R2 de Rodalies Barcelona, la que passa per la costa, tindrà un nou tren a partir del 2 de febrer que permetrà arribar a Barcelona abans de les set del matí. Si fins ara el primer comboi sortia de Sant Vicenç de Calders a les sis, a partir del febrer hi haurà un altre tren previ els dies laborables que farà el trajecte Sant Vicenç – Vilanova a partir de les 05:44 hores.

Això permetrà que els ciutadans de Sant Vicenç, Calafell i Cunit puguin arribar abans a la capital catalana, si així ho necessiten per motius laborals. El tren para a les 05:49 a Calafell, tres minuts després a Segur i sis minuts després a l’estació de Cunit. Arriba a Sants a les 06:49 i a l’estació de França a les 06:54.

Des de Cunit ja han valorat favorablement aquest canvi. L’alcaldessa, Montserrat Carreras, ha afirmat que «tot el que sigui una millora per la mobilitat de la ciutadania de Cunit és una bona notícia». Carreras afegeix que l’estació de Renfe és «un punt neuràlgic a Cunit i per això també sumem amb Calafell en la Comissió que vam crear per a posar en comú situacions i problemàtiques que es poden donar tant a les estacions de tren de Calafell, Segur i Cunit».

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.