logo

El diari El Punt i la televisió local TAC12 s’han fet ressò de l’acte de presentació del document Por un ferrrocarril público y social de la CGT, que va tenir lloc dissabte a l’estació de Vila-seca.

Hi van participar membres de sindicat, el portaveu de la pdf.camp, Carles Montejano,  i Ricard Riol,  de la Plataforma pel Transport Públic. Hi va assistir també  Manuela Moya, tinenta d’alcalde i regidora delegada d’Urbanisme i Medi Natural de l’Ajuntament de Vila-seca.

  • Davant el faraonisme exclusivista de l’AVE, la pdf.camp reclama les solucions fàcils i  barates com ara la doble línia circular per a les poblacions del Camp i l’intercanviador d’eixos a l’Arboç del Penedès, per fer possible l’arribada de la velocitat alta al bell mig de les ciutats.


  • L’Associació per a la Promoció del Transport Públic tem que desapareguin les estacions de Salou i Cambrils sense un Tramcamp en ferm.


  • La CGT denuncia la privatització dels serveis a les terminals

(Notícia a El Punt)

L’estació de Vila-seca, on Foment ha paralitzat les obres de millora, és un dels exemples dels dèficits ferroviaris al Camp de Tarragona. Foto: A.P

La notícia a TAC 12 (minut 8.50)

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.