logo

La notícia a xarxanet.org 06/03/2018

 

El tren-tram de rodalia que hauria de passar per les poblacions de Cambrils, Salou i L’Hospitalet de l’Infant està amenaçat. La PTP t’explica què passa amb el tren, dijous 12 de març al Centre Cultural de Cambrils.

 

Les entitats Promoció del Transport Públic i la Plataforma per la Defensa d’unFerrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp), organitzen una xerrada per informar sobre les repercussions de la eliminació de la xarxa viària de rodalia, substituïda per una línia d’accés perifèric i poc accessible.

La supressió de les estacions urbanes cèntriques de l’Hospitalet de l’Infant, Mont-roig del Camp, Cambrils i Salou, limitaria l’accessibilitat i la viabilitat d’un servei públic utilitzat anualment per més de 670.000 passatgers, i generaria una important pèrdua de connectivitat interna dins el Camp de Tarragona.

Aquestes propostes són un greu perjudici per als usuaris del transport públic i són contraries al Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona aprovat per la Generalitat, que preveu integrar urbanísticament la línia mitjançant la seva conversió a tren-tram.

Les entitats presentaran el seu estudi i les seves propostes d’integració.

Data: Dijous 12 març
Hora: 19:00
Organitzador: PTP, pdf.camp
Adreça: Centre Cultural de Cambrils Sant Plàcid, 18-20 Cambrils

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.