logo

.

El Punt – 16/05/09 – Reus – M.L

Una vuitantena de persones de la Plataforma de Defensa del Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona es van concentrar ahir a l’estació del ferrocarril de Reus per denunciar públicament la disminució del nombre de serveis que pateix la demarcació de Tarragona en l’àmbit dels trens.

El portaveu de la plataforma, Juan Ramon Ferrandis, explicava que havien escollit Reus perquè era una de les estacions que havia patit més aquesta davallada de serveis en els últims anys. «A Reus, a la nit les estacions estan tancades, i la gent ha de pujar als trens que passen a aquestes hores sense bitllet. A banda, no és normal que ara mateix només hi hagi dos trens de llarg recorregut que passin per Reus i Tarragona, i que els altres els facin passar tots per l’estació del Camp de Tarragona», argumentava Ferrandis. La plataforma té previstes noves accions en els propers mesos per mostrar el seu malestar. La pròxima serà el 13 de juny amb un viatge reivindicatiu amb un tren regional entre Tarragona i Móra la Nova.

.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.