logo

La notícia a tottarragona.cat 13/05/2016

Vegeu COMUNICAT PREMSA pdf.camp: 

i també: COMUNICAT 56 PlataformaTrens Dignes. Solidaritat amb la vaga dels treballadors d’Adif a Tarragona

La pdf.camp comparteix les demandes (del Comitè Provincial d’ADIF) respecte de la necessitat de majors inversions per poder assegurar la continuïtat del servei ferroviari a les comarques del “Camp de Tarragona”.

Segons la pdf.camp “mitjançant unes polítiques dels diferents governs encaminades a la liberalització del transport ferroviari, també per a viatgers, assistim en la pràctica a contínues externalizacions en totes les àrees de servei d’ADIF, en el manteniment de la infraestructura, en el personal de taquilles i en l’explotació de les terminals de mercaderies.

Novament aprofitem l’oportunitat per exigir a l’administració central el compliment dels compromisos d’inversió en millores, tant de les instal•lacions com del material. I a establir una planificació dels nous corredors coherent amb les necessitats del territori i que permeti millores efectives també per al desenvolupament d’un servei de viatgers públic i de qualitat”.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.