logo

La notícia a ara.cat 11/11/2013

Primer s’abordaran les obres per millorar la seguretat de la xarxa

Una hora i mitja de reunió fructífera. La ministra de Foment, Ana Pastor, s’ha compromès a executar la trentena de projectes per millorar el sistema ferroviari de Rodalies a Catalunya que inclou el document d’actuacions prioritàries del pla d’aquesta xarxa que li ha presentat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, aquest dilluns a la tarda a Madrid.

La Generalitat havia quantificat obres per valor de més de 300 milions. Avui no han entrat en qüestions monetàries perquè primer s’han de fer estudis concrets. El rellevant, segons les dues parts, és que s’executaran sota un criteri de prioritats. A curt termini s’abordaran les qüestions que afecten la seguretat i fiabilitat i es deixen els serrells menys prioritaris per al bienni 2014-2015.

La ministra ha explicat que totes les millores es faran sense aturar el servei de rodalies que utilitzen més de deu milions de viatgers.

Pastor i Vila han coincidit a valorar la reunió com a “molt positiva” i han destacat la sintonia que hi ha entre les dues administracions que dirigeixen.

vegeu també:

http://www.lavanguardia.com/politica/20131111/54393320761/fomento-compromete-realizar-todas-actuaciones-urgentes-govern-rodalies-2014-2016.html

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.