logo

La notícia a elpuntavui.cat 11/04/2015

 

La proposta del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, d’UNA oferta de trens regulars entre Figueres, Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona i la Catalunya del Nord i Occitània ha caigut com un poal d’aigua freda sobre la plataforma Trens Dignes de les Terres de l’Ebre i el Priorat. I és que la proposta de Vila arriba just un dia després de la compareixença de Trens Dignes al Parlament, on van exposar el dèficit del servei ferroviari al sud del país. “Les millores proposades en les comunicacions ferroviàries entre Occitània i Catalunya ens semblen una falta de respecte”, exposa en un comunicat Trens Dignes.

La plataforma Trens Dignes fa gairebé un any que està pendent de reunir-se amb Vila PER plantejar-li un seguit d’alternatives que podrien millorar el servei. En aquest sentit, una de les propostes és integrar l’Ebre a les rodalies del Camp de Tarragona. “El conseller s’ha confós de sud”, ha ironitzat la plataforma, que considera que aquestes actuacions fan evidents quines són les prioritats del país.

Vila ha plantejat aquesta setmana a autoritats regionals occitanes vertebrar un transport públic transfronterer.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.