logo

La notícia a cambratgn.cat 28/10/2016

Vegeu també:

cambratgntv

DOSSIER: 10-anys-de-lave-a-tgn-2006-2016

TAC12 28/10/2016 (minut 5′)

La Cambra ha volgut enumerar les “Llums i ombres dels deu anys de l’AVE a Tarragona” en una nova edició del Bon dia Tarragona. 10 anys després de l’arribada de l’alta velocitat al Camp de Tarragona

els problemes d’integració i comunicació del servei amb el territori continuen sent alts, tot i l’augment progressiu de passatgers i combois que fan parada a l’estació del Camp. Des de la Cambra, tot i que consideren que va ser un error no situar l’estació al centre de Tarragona, fan una defensa del servei que aquesta dóna al territori. Amb dades a la mà l’estació del camp s’ha convertit en la 8a estatal amb nombre de passatgers i la primera entre les considerades estacions perifèriques. Tot i les bones dades, des de la Cambra i els ajuntaments implicats de la Secuita i Perafort es fa una crida urgent a solucionar una sèrie de problemes que semblen enquistats en el temps.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.