logo

La notícia a costa diari.cat 19/11/2014

 

Adif treu a concurs les obres de l’estació de l’Hospitalet de l’Infant per un import de 4,9 milions d’euros

La futura estació de tren de l’Hospitalet de l’Infant serà una realitat abans de l’estiu de 2016 ja que l’Administrador d’Infrastructures Ferroviàries del Ministeri de Foment, Adif, ha licitat les obres amb un termini màxim d’execució de 16 mesos.

La nova estació estarà ubicada a la part nord del Camí de la Porrassa, en uns terrenys propietat d’ADIF. Segons el projecte, l’edifici tindrà uns 150 m2 a més d’una àrea de serveis tècnics de 60 m2. També s’hi ha projectat una cafeteria i un aparcament a l’exterior.

La nova estació quedarà integrada dins el nou sector residencial i comercial de La Porrassa, tot i que fins ara ha patit diversos retards a causa de la revisió continuada del projecte per part d’Adif. Recordem que inicialment s’havia anunciat que la nova estació es podria estrenar a finals d’aquest any. Alfons Garcia, alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, mostra la seva satisfacció perquè s’hagi acabat amb la indefinició del projecte i apunta que la nova estació serà un element capdal a l’hora de desenvolupar i consolidar el nou sector comercial i residencial de la Porrassa.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant espera iniciar en breu les obres d’arranjament de l’entrada nord a l’Hospitalet de l’Infant, que permetran integrar a la trama urbana la carretera de Móra.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.