logo

La notícia a diaridetarragona.com 30/09/2013

El tram entre Vandellòs (Baix Camp) i Tarragona del Corredor del Mediterrani, amb 108 milions d’euros, i la descontaminació del pantà de Flix (Ribera d’Ebre), amb 49,17 milions, tornaran a ser les principals inversions previstes pels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre pel pròxim 2014. Segons les xifres presentades aquest dilluns, el govern espanyol preveu invertir 343,09 milions d’euros a la demarcació amb una distribució de les inversions pràcticament calcada a la de l’actual exercici de 2013. De fet, i excepció dels 15 milions per al tram de l’A-27 entre el Morell i Valls, torna a oblidar la gran majoria de les reivindicacions viàries pendents.

El projecte de PGE fixa per al tram de la línia ferroviària del Corredor del Mediterrani, que ha d’acabar de connectar Vandellòs i Tarragona, una partida de 108 milions d’euros, només tres més que als pressupostos de l’any passat -dels quals, se n’haurien executat enguany 100-. La inversió prevista inclou també la construcció d’estacions dins d’una periodificació que ha de finalitzar el 2018 -mantenint una previsió de 95 milions per al 2015 vinent i decreixent-.

En el mateix capítol, l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) inclou també altres actuacions que afecten de forma conjunta també altres demarcacions -211,68 milions en total-, com és el cas de l’adaptació a l’ample de banda internacional del tram entre Castelló i Castellbisbal, que representarà 100 milions aquest 2014, després que els 50 milions previstos per enguany s’acabin quedant finalment en uns 20. Per la seva banda, el mateix Ministeri de Foment destinarà 112.790 euros a l’estudi informatiu de la línia d’alta velocitat entre Castelló i Tarragona.[…]

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.