logo

L’OBJECTIU ÉS DENUNCIAR LES MANQUES I EXIGIR MILLORES QUANT A INFRAESTRUCTURES I SERVEIS PER ALS CIUTADANS I USUARIS

 

Vegeu COMUNICAT PREMSA COM PREMSA VIATGE I CONCENTRACIO

Escolteu també: Tarragona Info 11/12/2015

Tal i com ja vam informar el passat 16 de novembre, ens complau convidar-los a publicar la convocatòria i cobrir informativament el VIATGE REIVINDICATIU i CONCENTRACIÓ, dins dels actes programats amb motiu de les Eleccions Generals del 20 de desembre, organitzat per les Plataformes de defensa del transport públic, Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP), Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp) i Plataforma Trens Dignes de les Terres de l’ Ebre (PTD)

Ens agradaria aprofitar l’ocasió per agrair públicament la participació i col·laboració dels Candidats a les Eleccions Generals al DEBAT del passat dimarts 01 de desembre.

La CONCENTRACIÓ se celebrarà el dissabte 12 de desembre, a les 11’00h, als voltants de l’Estació de tren de Tarragona.

L‘objectiu és denunciar les manques i exigir millores quant a infraestructures i serveis per als ciutadans i usuaris. 

Des de les diferents capçaleres de les línies ferroviàries de la nostra demarcació, Tortosa, Móra la Nova, Sant Vicent de Calders, L’Arboç i altres localitats com Reus, Vilaseca, Vilanova, Vendrell, Vilafranca, etc. aniran acudint viatgers a l’estació de Tarragona, para a les 11’00h. realitzar la Concentració tots junts.

Després de la lectura d’un Manifest, s’atendrà als mitjans de comunicació.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.