logo

La notícia a diaridetarragona.com 11/12/2014

 

S’adaptarà la infraestructura ferroviària a l’ample estàndard de les vies europees

 

Les obres per adaptar la infraestructura ferroviària a l’ample estàndard del corredor entre València i Castelló obligaran a modificar els horaris de Rodalies de Catalunya a partir del 14 de desembre. Els quatre trens que circulen per la línia R16 incrementaran el temps de viatge en el recorregut Barcelona-Tarragona-Ulldecona. Amb la finalitat de compatibilitzar els treballs de renovació de la via amb el servei ferroviari i garantir la seguretat de totes les parts, s’han ajustat les velocitats i els temps de viatge entre 4 i 11 minuts. Segons Renfe, “s’ha prioritzat evitar que els trens més afectats fossin els primers del matí d’entrada a Barcelona, que són els que registren major afluència”.

 En concret, els quatre trens afectats són el que surt de l’Estació de França de Barcelona a les 10.47 h, que ara arribarà a Tortosa a les 13.20 en lloc de a les 13.12; el que surt de la mateixa estació a les 11.14 h, que arribarà a Tortosa a les 13.34 h (abans a les 13.25); el que surt a les 16.18 h, que arribarà a Tortosa a les 18.58 (abans a les 18.47), i el que surt de Tortosa a les 18.46 h, que arribarà a l’Estació de França de Barcelona a les 21.20 (abans sortia de Tortosa a les 18.50).

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.