logo

Pere Muñoz (ERC) defensa al Senat una moció en que demanarà abonaments mensuals

[Publicat a tarragona21.cat]
Redacció
16 de febrer de 2010

El senador per Tarragona, Pere Muñoz, portaveu de l’Entesa a la Comissió de Foment del Senat, proposarà aquest dimecres una moció davant la comissió que demana abonaments de tren entre Reus i Tarragona de tipus mensual o de deu viatges. Aquesta mateixa petició va ser aprovada pel Senat l’1 de juny de 2005 a proposta de l’Entesa, però l’empresa estatal encara no ha executat aquesta iniciativa aprovada.

Pere Muñoz senador

Pere Muñoz és senador per l’Entesa
Redacció

Muñoz denuncia que es dóna la paradoxa que un usuari pot comprar un abonament entre Reus i Altafulla, o entre Tarragona i les Borges del Camp, però no entre les dues grans ciutats. A més, resulta més econòmic adquirir l’abonament de Reus a Altafulla o de Tarragona a les Borges, que comprar cada dia un bitllet senzill entre Reus i Tarragona.

Muñoz avança que “no només volem que la moció s’aprovi al Senat, sinó que volem que l’Estat la porti a terme; i em comprometo a insistir davant del ministre de Foment perquè actuï”, ha afirmat el senador.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.