logo

La notícia a tottarragona.cat 24/11/2015

 

L’Audiència Nacional ha desestimat la petició de l’Ajuntament d’Altafulla en què demanava la suspensió cautelar de les obres del Tercer Fil. El Magistrat considera que “no pot prejutjar el fons de l’assumpte”, i que, per damunt de tot, “preval l’interès general que representa l’Administració General de l’Estat” sobre el Corredor Mediterrani.En aquest cas, l’Ajuntament d’Altafulla demanava la seva suspensió perquè no s’havien fet estudis previs sobre l’impacte de les obres al territori ni tampoc s’havia donat la possibilitat que la ciutadania pogués participar del projecte. L’Ajuntament al•legava en aquest sentit que “s’havia ignorat absolutament el procediment administratiu legalment establert i el període d’exposició pública”.

Per la seva banda, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, tot i que no s’ha mostrat satisfet sobre l’auto, ha assegurat que el tribunal no ha entrat a valorar el procediment en sí, sinó que detalla explícitament que “les al•legacions en què es basa la petició afecten a qüestions de fons que exigeix un examen concret de les actuacions, dels fonaments que poden constar en la demanda i en la contestació, així com, en el seu cas, dels elements probatoris”. Per tant, tampoc remarca que l’Ajuntament d’Altafulla tingui o no la raó.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.