logo

La notícia al diaridetarragona.com 11/06/2013

L’alcalde tarragoní exigeix que el ministeri inclogui en el projecte la seva provisionalitat, així com també serveixi per millorar l’estació de viatjers i construir les passarel·les que facilitaran l’accés al Miracle

Tal i com i va ja avançar fa uns dies l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el consistori tarragoní ha presentat davant el Ministeri de Foment un recurs en el que s’insta la declaració de nul·litat de ple dret del projecte i la licitació de les obres per la implantació del tercer carril ferroviari al seu pas pel terme municipal de Tarragona. D’aquesta manera, i després de la carta enviada a la ministra Ana Pastor, Ballesteros assegura que seguirà fent “tota la presió possible” per tal que les obres del tercer carril comencin el més aviat possible, “sempre que hi hagi una garantia clara que serà provisional. Perquè si no és així, el que farem serà oposar-nos a la construcció del tercer carril”.

Ballesteros apunta que “no consentirem és que aquest projecte es quedi oblidat en un calaix”. I, en aquest sentit, recorda a la Ministra Ana Pastor que no deixarà passar les millores promeses a l’estació de trens. Entre elles figura la instal·lació de les pantalles acústiques, l’adequació de les andanes de l’estació i  les passeres per a vianants.

Per l’alcalde és “inacceptable que l’operadora Renfe tingui previst eliminar l’estació de passatgers de la nostra ciutat, la parada dels trens regionals i de mitja distància, en especial als que circulen entre Barcelona i València”.

El recurs presentat per l’Ajuntament de Tarragona arriba després que el passat dia 31 de maig, Adif va adjudicar el primer dels quatre contractes d’obres que suposen la instal·lació del tercer carril en el tram entre Castellbisbal i Vila-seca.

Vegeu també:

tottarragona:

http://www.tottarragona.cat/ca/infraestructures/14268-lajuntament-presenta-un-recurs-contra-el-projecte-de-licitacio-de-les-obres-del-tercer-fil.html

diarimés.com:

http://www.diarimes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=280&Itemid=246

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.