logo

La notícia a diaridetarragona.com 07/04/2014

Ferran Bel reclamarà a Renfe que busqui una solució i no torni a suspendre el servei ferroviari si hi ha protestes

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha assegurat que, en cas d’una nova jornada de protesta, demanar a Renfe que busqui una solució per evitar deixar sense servei ferroviari l’estació de la capital del Baix Ebre. “Un acte puntual es pot entre i que es suspengui el servei per un dia entra dins del que és comprensible, però si algú pretén perpetuar-ho, reclamaré que es busqui una solució i s’actuï”, ha assegurat. L’alcalde ha fet aquestes declaracions després que Renfe decidís, aquest diumenge, suspendre el servei ferroviari a l’estació de Tortosa, durant dos hores, per la nova acció reivindicativa #avuinopaguem, convocada per la Plataforma Trens Dignes, que havien pujat al tren sense pagar el bitllet.

 L’alcalde ha assegurat que l’Ajuntament és el primer que ha reclamat a la Generalitat que cal abaixar les tarifes del servei ferroviari, i que el Govern s’ha compromès a estudiar-ho. Bel ha deixat clar que es pot entendre la protesta i la decisió de Renfe “en un moment puntual”, però ha lamentat que aquest fet hagi perjudicat a usuaris que anaven a agafar el tren i no secundaven la protesta.[…]

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.