logo

La notícia a elpais.com 31/10/20113

Alguns passatgers reclamant a Atenció al client, altres consultant les adaptacions horàries de la vaga i molts més traient bitllets a les màquines automàtiques de venda de bitllets situades davant de les taquilles tancades de l’estació de Sants. Les seves finestres tancades i algunes aglomeracions a les andanes són el principal símptoma de l’aturada convocada per a tota la jornada d’avui per CGT i el Sindicat Ferroviari a l’estació de Barcelona.

La cancel · lació de trens dictada pel decret de serveis mínims ha provocat problemes menors aquest matí, encara que molts passatgers s’han vist afectats pels retards. Caterina Román és una d’elles. Havia de prendre un tren fins a Vilanova i la Geltrú, on estudia Enginyeria, a les 9.15 i no ho ha pogut agafar fins a mitja hora tard. El retard serà avui molt inferior a l’hora que va arribar tard ahir dimecres, afectada per les aturades parcials que s’han repetit aquesta setmana entre dilluns i dimecres. “Ahir vaig tenir el problema que, a més de sortir mitja hora més tard, el tren parava a totes les estacions”, explica.[…]

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.