logo

La notícia a tottarragona digital 25/10/2012

Els pressupostos de l’Estat del 2013 no contemplen cap inversió a l’estació de trens de Tarragona ciutat, i el més preocupant és que en el conjunt de la demarcació tampoc hi consta cap inversió en estacions fins l’any 2016. Per aquest any, és a dir el 2016, existeix una partida de 711 milions d’euros.

Recordem que encara queda pendent la segona fase d’aquesta remodelació pressupostada en 15 milions i que contempla les obres necessàries per a que les persones amb mobilitat reduïda o amb cotxets puguin accedir-hi a la zona d’andanes amb la modificació del pas inferior, la instal•lació d’ascensor, escales mecàniques, l’augment de l’amplada i longitud de les andanes , entre d’altres millores.

Aquestes obres encara no s’han licitat i no es tenen notícies que el projecte estigui enllestit.

En principi la licitació es tenia que haver fet abans de finals de 2011, posteriorment ADIF va informar que es podria retardar fins als primers mesos de 2012, ja que s’estava realitzant una nova definició funcional de les vies.

La segona fase també tenia que incloure la construcció d’una passarel•la que uniria la zona de l’estació amb la platja.[…]

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.