logo

Vegeu l’article a actualtarragona: La resurrección de la ReusRoda Octubre 2017

 

El passat 20 de juliol, el Parlament de Catalunya va aprovar una resolució que prioritza la rehabilitació de la líia interior Reus-Roda de Barà per donar sortida a les mercaderies del Port de Tarragona i de la industria química. La resolució insta el Gogern de la Generalitat a ” impulsar la cerca de consens al territori envers la necessitat de rehabilitar i de prioritzar la línia de ferrocarril entre Reus i Roda de Berà per al transit de mercaderies al Corredor Mediterrani, i col·laborar amb el Ministeri de Foment per a facilitar l’aprovació de l’estudi informatiu i l’execució de l’obra.” Preocupada per altres qüestions deàlta política, l’Administració autonómica ha seguit mirant-se el melic i no ha mogut un dit en aquests mesos.

[…] Totes les plataformes civils com pdf.camp, PTD, PTP o ADLT han advertit de la necessitat d’aquesta via pròpia per a les mercaderies entre Vila-seca i Sant Vicenç de Calders, com a primer pas “per la tremenda afectació a un servei de viatgers ja deteriorat” , i posteriorment d”un estudi profund de les estacions urbanes i la seva connectivitat per l’aprofitament de la velocitat alta” sintetiza Daniel Pi, delegat a Tarragona de la PTP […]

 

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.