logo

La notícia a tottarragona.cat 13/11/2013

Finalment el Ministeri de Foment realitzarà la necessària segona fase de la remodelació de l’estació de trens de Tarragona ciutat, pendent des de l’any 2.011.

Aquesta segona fase, amb un pressupost de 15 milions, estarà finalitzada abans de dos anys i significarà la possibilitat de l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda a la zona d’andanes amb la modificació del pas inferior, la instal•lació d’ascensors, escales mecàniques i l’augment de l’amplada i la longitud de les andanes, entre altres millores.

Aquesta actuació s’inclou en l’acord assolit, recentment, entre el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i el Ministeri de Foment, que aquest dimecres ha presentat el director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre del govern català, Xavier Flores, destinat a engegar un conjunt d’inversions prioritàries per a la millora de la xarxa de rodalies de Catalunya.

El pressupost total per a tot Catalunya és de 306,6 MEUR, repartits en un total de 59 obres.

El pla no inclou altres reivindicacions recollides pel recurs presentat per l’Ajuntament de Tarragona al tercer fil, com la construcció de dues passarel•les per unir la ciutat amb la platja del Miracle, que no està contemplat en el pressupost, o les pantalles acústiques per tal d’evitar les molèsties que ocasionen, en aquest sentit, els trens de mercaderies.

D’altra banda l’acord tampoc contempla la segona fase de la remodelació del pas a nivell de la Plaça dels Carros.[…]

vegeu també:

http://www.diaridetarragona.com/noticia.php?id=12954

http://www.larepublicacheca.com/generalitat-destina-15-milions-per-millorar-estacio-de-trens-de-tarragona/

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.