logo

La notícia a TV3, 3/24.cat el dia 24/03/2013

Este matí s’ha portat a terme la manifestació i el conseqüent tall de la N-340 a l’altura de l’Aldea. Es tracta de la primera mobilització del nostre moviment social i en fem una valoració molt positiva, ja que durant més de mitja hora unes 200 persones han aconseguit aturar el trànsit d’esta carretera, per visualitzar la indignació per unes comunicacions precàries al territori, especialment les ferroviàries, però també les viàries en general.

La mobilització ha comptat amb la presència de nombrosos representants de sectors socioeconòmics, sindicats, polítics i  culturals, a més de ciutadans de les quatre comarques de l’Ebre i també del Priorat i el Camp de Tarragona, amb qui la Plataforma Trens Dignes té teixits ponts de treball conjunt.

D’esta primera acció pública volem destacar el fet que serem un moviment de perseverança, que fa més la constància d’una gota que la força d’una onada i que hem nascut per fer una lluita continuada i tindre una presència constant a base de diferents accions que periòdicament posaran de manifest la nostra voluntat de treballar per la dignitat del territori, que passa, inexhorablement, per tindre unes vies de comunicació d’acord amb les necessitats reals de la ciutadania. Volem tindre sentit de la corresponsabilitat i ser subjectes de la transformació social, també en l’àmbit de la mobilitat.

Igualment, informem que el treball de la Plataforma se centrarà a partir d’ara en teixir xarxes dins el mateix territori, amb assembles periòdiques obertes al públic que tindran lloc a espais que entitats col·laboradores ens han cedit per poder trobar-nos i articular la lluita d’una manera més coordinada. (pròximament n’informarem dels detalls).

La Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre és un moviment social obert a la ciutadania i és la nostra intenció anar celebrant actes a les quatre comarques de l’Ebre per diversificar la presència.

Gràcies a tothom!

Més informació: http://trensdignesebre.wordpress.com/2013/03/23/diumenge-24-tallem-la-carretera-n-340/

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.