logo

La notícia a tarragona21.com 20/02/2014

Des de la Plataforma en defensa del ferrocarril públic i de qualitat (pdf.camp) celebra de què les Rodalies del Camp de Tarragona vagin més enllà del reforç entre Tarragona i Reus inicialment previst, i que consideraven totalment insuficient.

Manifesta que per a què el servei tingui garanties de futur ha de tenir continuïtat per tota la costa entre el Penedès i la Costa Daurada, i celebra que s’hagi inclòs la línia entre el Vendrell estació i Cambrils, segons va anunciar el secretari de Terrritori i Sostenibilitat, Ricard Font, i que tindria una freqüència d’un comboi per hora, que s’anirà ajustant en funció de la demanda amb la oportuna modificació d’horaris.

Consideren que caldria una revisió de les freqüències dels trens regionals de les línies de Tarragona – Tortosa, Tarragona – Móra – la Pobla de Massaluca, Tarragona – Lleida, Sant Vicenç – Valls – Lleida, que incluoen poblacions amb carències de comunicacions i que troben en el tren una solució per la seva mobilitat. Algunes millores ja es contemplaven al Pla de Transports de Viatgers 2008-2012, finalment no executat.[…]

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.