logo

La noticia a tottarragona 13/07/2012 (TROBAREU LA PROPOSTA A DOCUMENTACIÓ)
La Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp), aquest dijous a la tarda, va presentar a la sala d’actes del Museu d’Art Modern de Tarragona el seu projecte de reforma provisional d’aquesta línia per a l’ús mixt de viatgers i mercaderies.

Entre els assistents, cal destacar la presència d’Alejandro Fernández, portaveu i diputat del PP-que va explicar que havia fet arribar la proposta de la pdf.camp al ministeri-; Arga Sentís, portaveu d’ICV-EUiA; i de Bertomeu Ramos, expresident de la Cambra de Comerç de Tarragona.

La presentació va anar a càrrec de Joan Miquel Carrillo, enginyer de camins, i Carlos Montejano, portaveu de la Plataforma, que van defensar aquesta opció amb els següents arguments: […]

2 comentaris a “La pdf.camp va presentar el dijous 12 la seva proposta de reforma provisional de la línia Reus-Roda.”

 1. Josep Maria

  Felicitats per la feina feta. La presentació fa molt de goig.

  Caldrà molta força per vèncer les inèrcies, la incompetència i la submissió de la política als interessos immediatistes de les empreses i electoralistes d’alguns polítics justets i indignes de presentar-se com si fossin d’esquerres.

  Ànim.

 2. admin

  Moltes gràcies, Josep Maria, pel comentari!
  Sabiem que en una proposta on a banda de permetrer la sortida que vol el Port per l’autovia de Salou, es respectes la façana, ens portaria a trobar-nos aquets aliats, però el que no volem es la “cagada” de 3er fil per línia de costa… Ens van intentar fer retreures respecte de la proposta, que si arrivaba tard … i vam tenir que recordar que la pdf.camp està des del primer dia defensant Reus-Roda… , a banda de no oblidar que des del seu partit, en el seu moment, podria haver fet tota la força que l’havera interessat, i que si no arribem als mitjans no es per culpa nostra … i tots plegats, pdf,camp, Alejandro i Arga benvinguts el “club de los no oidos”
  Per altra banda, ja m’he adonat que en DOCUMENTACIÓ no es pot obrir el arxiu…lo seguiremos intentando! en el mateix article de tottarragona, al final, el PDF sí es pot descarregar.

  A vorer quin dia esn podem fer una cerveseta!!!!

  Salut!

  Carlos

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.