logo

La noticia a tottarragona 10/07/2012

“En els darrers mesos, arran de la proposta del Port de Tarragona del denominat projecte del “Tercer Fil” ferroviari, s’ha realitzat un plantejament comparatiu entre la solució provisional de disposar un tercer carril sobre el tram ferroviari entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders i una reforma completa de la línia entre Reus i Roda de Barà, connectant el Port de Tarragona amb Sant Vicenç de Calders mitjançant una via doble electrificada d’ample UIC dedicada de forma exclusiva al transport de mercaderies.

La Pdf.camp opina que la comparació és incorrecta, doncs s’han comparat actuacions de tipus no permanent d’una capacitat baixa amb actuacions de tipus permanent d’una capacitat alta.

Segons la Plataforma de Defensa del Ferrocarril Públic, la comparació necessària és entre una actuació no permanent i de baixa capacitat sobre el tram Tarragona – Sant Vicenç de Calders i una actuació no permanent i de baixa capacitat sobre el traçat de la línia Reus – Roda unint el Port de Tarragona i Sant Vicenç de Calders (Pàgina 10 pdf documentació addicional)La proposta de la Pdf.camp es fonamenta en la implantació del Tercer Carril en els trams entre Tarragona i Reus, Reus i Constantí i Roda de Barà i Sant Vicenç de Calders, tots ells trams en servei que totalitzen 30 dels 57 Km de la proposta.

La proposta de la Pdf.camp es fonamenta en la implantació del Tercer Carril en els trams entre Tarragona i Reus, Reus i Constantí i Roda de Barà i Sant Vicenç de Calders, tots ells trams en servei que totalitzen 30 dels 57 Km de la proposta.[…]

2 comentaris a “La pdf.camp fa una proposta de reforma provisional de la línia Reus-Roda”

  1. pppp

    Collonut!!

  2. admin

    Gràcies pel comentari!

    Carlos Montejano
    Portaveu pdf.camp

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.