logo

La notícia a tottarragona.cat 27/02/2014

vegeu també tarragona21.com

escolteu també SER Tarragona: És útil el tren llançadora cap a l’estació de l’AVE?

Després que el passat divendres, 21 de febrer, l’Alcalde de Tarragona anunciés un acord amb Adif-Renfe per a la posada en marxa de trens llançadora entre l’estació de Tarragona i l’estació del Camp de Tarragona, la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp) ha manifestat:

El tren dièsel llançadora entre Perafort i Tarragona no resol les mancances ferroviàries del “Camp de Tarragona” i pot ser una maniobra de distracció

“La connexió proposada amb tren dièsel ofereix molt pocs avantatges reals per a l’usuari i pretén consolidar l’estació de Perafort com a únic accés del Camp de Tarragona al Corredor Mediterrani i als regionals d’alta velocitat.

En absència d’altres actuacions, condemna a Tarragona a accedir al Corredor Mediterrani amb un servei no directe i a la resta del Camp de Tarragona a anar per carretera a la inaccessible estació de Perafort.

La pdf.camp adverteix que la proposta de connexió pot ser una maniobra de distracció per no executar d’una vegada per totes les inversions que havien generat consens al territori i que permetien tant disposar de trens regionals de qualitat a les estacions urbanes del Camp de Tarragona com mantenir la parada de l’Euromed a Tarragona ciutat. […]

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.