logo

La notícia diaridetarragona.com 12/07/2016

 

El Port de Tarragona finança els 1,7 milions d’euros que costarà la passarel·la per damunt les vies del tren i 1 milió més per arranjar el passeig marítim

 

Nova data per enllestir la passarel·la que connectarà la Rambla i la zona centre de Tarragona amb la platja i el port, separades per les vies del tren i amb una gran diferència d’alçada. La complexitat tècnica i sobretot administrativa del projecte han fet retardar-lo pràcticament un any respecte les previsions inicials. Les obres de la passarel·la, que s’adjudicaran aquest estiu, començaran l’octubre d’enguany i s’acabaran el desembre del 2017. La passera, que farà 300 metres de llargada i salvarà una altura de 17 metres, trigarà 15 mesos a fer-se i costarà 1,7 milions d’euros.

L’Autoritat Portuària de Tarragona, que assumeix el 100% del cost de la passarel·la, ha renunciat al color blau dibuixat en el disseny original i finalment serà d’un discret to pedra, un dels pocs canvis que ha sofert el projecte, a part del calendari. Una altra modificació és la supressió d’una gran asta que aclaparava massa l’estructura i la inclusió de reformes al passeig marítim, on desemboca la passera, a fi de fer-lo més urbà, per valor d’un milió d’euros.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.