logo

ENTREVISTES AMB LA VALORACIÓ DE LA NOTÍCIA:


ONDA CERO, La Ciutat Tarragona: ( minuts 26′ a 37′)

http://podcast.ondacero.es/mp_series3/audios/ondacero.es/2013/11/21/00123.mp3

CADENA SER, Tarragona, de ben a prop, Vol. X :

http://www.cadenaser.com/catalunya/audios/tarragona-ben-prop-vol-x-compromisos-millora-infraestructures/csrcsrpor/20131121csrcsrcat_33/Aes/

La notícia a diaridetarragona.com 20/11/2013

La titular de Foment, Ana Pastor, ha assegurat avui al Congrés que l’alta velocitat arribarà a les estacions de Tarragona i Reus. Això implica que el Govern es compromet a tirar endavant amb l’intercambiador de l’Arborç. Tot i que Pastor no ha entrat en detalls sobre el cost del projecte o el calendari d’execusió tot fa entreveure que a partir del primer trimestre de 2016, quan s’hagi instal·lat el tercer carril sobre la via actual, es pugui arribar a la capital catalana amb poc més de 40 minuts.

El compromís de la titular d’infraestructures arriba a instància d’una pregunta formulada pel diputat de Convergència i Unió a Madrid, Jordi Jané.

vegeu també tottarragona.cat:

http://www.tottarragona.cat/ca/infraestructures/15416-foment-iniciara-els-estudis-per-a-larribada-de-lalta-velocitat-a-les-ciutats-de-tarragona-i-reus.html

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.