logo

La notícia a elvallenc.cat 10/02/2016

Restablert servei

 

L’incendi originat dimarts al vespre a Valls per la caiguda d’una catenària a l’estació de tren va provocar diferents dificultats als usuaris. Aquest dimecres, i segons informació facilitada per Adif i Renfe, segueixen les tasques d’arranjament de la zona afectada i de reposició i actualment encara segueix tallada la línia. Per això s’han desviat dos trens cap a Reus. A més, hi ha servei alternatiu entre Sant Vicenç de Calders i la Plana de Piana de Picamoixons en autobús.

Es desconeix quan estarà totalment rehabilitada la línia ferroviària i no es detalla si serà aquest dimecres o si les tasques s’allargaran alguns dies més.

El tren retingut dimarts a l’andana vallenca portava unes vint-i-cinc persones a dins, segons informacions de Renfe, tot i que alguns viatgers del mateix tren afectat parlaven d’un centenar. Els passatgers van sortir del tren a dos quarts d’onze de la nit en un retard de dues hores. Hi havia usuaris que es dirigien a Lleida i com que la via de tren estava tallada van ser traslladats en autobús.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.