logo

La notícia reusdigital.cat 03/10/2014

 La pdf.camp dóna el seu suport a la constitució d’una taula de treball per elaborar conjuntament un pla reivindicatiu

 

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) manifesta la seva “decepció i malestar” per la no inclusió als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) del 2015 de cap partida destinada al baixador de Bellisens. Segons critica la FAVR, la creació d’aquesta infraestructura és una petició unànime de la ciutat i “respon a unes necessitats més que evidents, de cara a millorar el servei de ferrocarril i les connexions de Reus per aquest mitjà, tal com reiteradament s’ha demandat”.

En aquest sentit, la Federació d’Associacions de Veïns de Reus ja ha contactat i disposa del suport de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat, en la taula que sobre aquest tema va decidir crear. Durant les pròximes setmanes s’acabarà de constituir i s’elaborarà un pla de treball conjunt.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.