logo

La notícia a reusdigital.cat 10/09/2014

La federació reclama un òrgan que doni continuïtat a aquesta demanda. Des de la pdf.camp s’han realitzat les oportunes gestions per poder formar part d’aquesta taula de treball.

La Junta Directiva de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) ha acordat l’impuls i el lideratge d’una taula per reinvindicar el baixador de Renfe a la zona de Mas Iglésias i Bellissens. Es tracta d’una revinidicació històrica de la FAVR, reiterada en diverses ocasions i que rep el recolzament de totes les forces polítiques presents a l’Ajuntament de Reus. Des de a FAVR consideren, però, que “cal impulsar un element que doni continuïtat a la reivindicació i que treballi per aconseguir aquest objectiu”, més enllà de les accions puntuals de suport fetes fins ara.

La FAVR demanarà la incorporació a aquesta taula de tots els agents implicats en el projecte, com són la Uniersitat Rovira i Virgili (URV), la Cambra de Comerç, l’Hospital de Sant Joan, l’Ajuntament de Reus i el Tecnoparc, així com les associacions de veïns del sud de la ciutat. Per tal de coordinar aquesta taula, la FAVR confia en el seu vocal i president de l’Associació de Veïns Mas Carpa, Gabriel Ruiz.

Entre els primers passos a fer, la federació recuperarà tota la documentació existent a nivell urbanístic sobre el projecte, per tal d’actualitzar-la i preparar un projecte que sigui viable, per enviar-lo al Ministeri de Foment. Els veïns ja han parlat en diverses ocasions amb el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, que es mostra d’acord amb aquest reivindicació.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.