logo

La entrevista a  ondacero.es 22/01/2018

“La ciutat Tarragona”, amb Pablo Alcaraz, entrevista al portaveu de la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat,(pdf.camp) Carlos Montejano, en relació al Comunicat de Premsa dels darrers dies (minut 57′)

Vegeu també la notícia a canalreustv.cat 23/01/2018 Preocupació pel futur ferroviari de la Costa Daurada

video: video

[…] L’alcalde de l’Ajuntament de Salou, Pere Granados, ha expressat que ‘la nostra ciutat requereix una vegada més el que Fomento executi el que té prevsit des de fa temps, una connexió d’1,1 quilòmetres, fet que significa una connexió directa amb el ramal que ve de Tarragona i connecta amb el Corredor del Mediterrani al terme de Vila-seca‘.[…]

 D’altra banda, les entitats en defensa del ferrocarril han criticat que la Generalitat no s’hagi posicionat per tal d’evitar el desmantellament d’aquestes vies, les quals haurien de servir per tirar endavant el projecte del Tramcamp, un tramvia que uniria Tarragona, l’aeroport de Reus, Vila-seca, Salou i Cambrils. ‘El Ministeri no ha rebut cap petició, semblava que la Generalitat tenia estudis preliminars i interès en impulsar un TramCamp‘, ha lamentat el portaveu de la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat, Carlos Montejano.

L’alcalde de Salou ha defensat que el desmantellament de les vies és essencial, perquè segons ell així es va establir des de Foment i no complir-ho seria contradir la llei. Fet, al qual s’oposen les entitats en defensa del ferrocarril.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.