logo

La notícia a pobleviu.cat 03/12/2015

 

La CGT de Tarragona organitza un cinefòrum el proper dimecres 9 de desembre a les 18.00 al local de la Plaça Imperial Tarraco número 1. A continuació reproduïm la seva convocatòria                                                           :

En els últims anys hem vist com la critica a la privatització dels serveis públics és una consigna permanent en múltiples manifestacions i altres actes. Aquestes privatitzacions, que des de CGT venim denunciant des dels nostres inicis, té greus conseqüències per a aquells que utilitzen aquests serveis, però també per els qui treballen en ells.

Des de CGT volem fer una reflexió sobre aquesta última qüestió, sovint la més oblidada. Per això, us animem a participar al Cinema-Forum que organitzem el dia 9 de Desembre a les 18h a la Sala Puig Antich del local de CGT.

En aquesta ocasió visualitzarem la pel·lícula La Quadrilla (2001) de Ken Loach en la qual s’aborda la privatització del sector ferroviari a Anglaterra als anys 90, durant el govern de Margaret Thatcher. Encara que estigui focalitzada en el sector ferroviari, és un gran exemple de les conseqüències que sofreixen els treballadors del sector públic quan aquest és privatitzat. A més de ser tota una escola per conèixer i aprendre de l’organització d’aquests treballadors per enfrontar-se a aquests processos.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.