logo

La notícia a tottarragona.cat 03/02/2017

 

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, ha participat en la reunió de la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani que s’ha celebrat avui al Palau de la Generalitat de Catalunya.

En la seva intervenció, Josep Andreu ha valorat positivament la creació de la figura del coordinador del Corredor Mediterrani amb capacitat d’interlocució entre tots els agents polítics, econòmics i socials implicats. Tanmateix, el president del Port de Tarragona ha reclamat, un cop més, la necessitat urgent de disposar d’un calendari real d’execució del Corredor Mediterrani fins a Tarragona; i ha denunciat que “els incompliments en aquest projecte no només posen en perill el futur de les inversions de moltes empreses al territori, sinó que a més resta credibilitat a la institució i al territori que representem, a l’hora de captar noves inversions”. I és que el disposar d’ample de via internacional és un element clau i fonamental per a consolidar el creixement del Port de Tarragona, i per atreure noves inversions.

De la mateixa manera, el president del Port s’ha mostrat confiat en què en breu es licitin les obres de dotació del tercer fil al tram Castellbisbal – Vila-seca, tal com van anunciar fa un mes des del ministeri de Foment.

La Taula Estratègica del Corredor Mediterrani l’han presidit el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull; i el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i han participat 120 membres entre agents polítics, socials, empresarials i acadèmics.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.