logo

La notícia a tottarragona.cat, 21/05/2013

El subdelegat del Govern espanyol, sorprenentment, en declaracionsSER Tarragona aquest dimarts, no ha descartat la possibilitat que finalment per donar sortida a les mercaderies en ample europeu, s’opti per la línia Reus-Roda, enlloc de pel tercer fil, contradient així a la ministra de Foment.

En diferents ocasions Ana Pastor, ha assegurat que el tercer fil serà una realitat l’any 2016 –les obres ja han sortit a licitació- i recentment al Port de Tarragona va tancar les portes a altres alternatives, que va qualificar de “ciència ficció”.

Jordi Sierra ha justificat aquestes paraules per tractar-se, el tercer fil, d’una demanda de les empreses i del Port.

El subdelegat, però, ha manifestat que actualment hi ha tècnics (sense especificar més), que estudien diferents alternatives, com la línia Reus-Roda, ja que, ha afegit, és normal que abans de realitzar una infraestructura d’aquestes característiques “es mirin totes les alternatives, que abans no s’havien mirat tan correctament”, i que per tant es pugui trobar una solució “intermitja”, que no tingui perquè passar per tota la costa de Tarragona.

Sierra també ha dit, en referència al tercer fil, que una obra d’aquest cost és molt difícil que sigui provisional.

Recordem que la línia Reus-Roda és la que ha defensat sempre el diputat i portaveu del PP, Alejandro Fernández, així com la Plataforma pdf.camp, el sector turístic, o tècnics, com l’enginyer Joan Miquel Carrillo.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.