logo

La notícia a tottarragona.cat 28/06/2014

 

El Ministeri de Foment va aprovar aquest divendres, a través d’Adif Alta Velocitat, la licitació del contracte d’obres per a la implantació del sistema ERTMS en el tram València-Vandellós del Corredor Mediterrani, per un import de 38.988.796,9 euros (IVA inclòs).

Aquesta actuació té per objecte disposar d’un únic sistema de control, senyalització i comandament per al tràfic mixt de circulacions de viatgers i mercaderies en ample estàndard europeu mitjançant sistemes de senyalització en cabina; així com millorar la seguretat de les instal•lacions amb les garanties d’explotació establertes en les Directives comunitàries i estatals sobre interoperabilitat del sistema ferroviari.

Per a la implantació del sistema ERTMS es duran a terme actuacions en els sistemes de senyalització de la infraestructura i dels de protecció del tren, telecomunicacions fixes, telemandos i dispositius de subministrament d’energia, així com edificis tècnics i obres civils auxiliars.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.