logo

La notícia a tottarragona.cat 21/01/2014

El lobby ferroviari també expressa la seva preocupació per les condicions en que circularan els trens de passatgers

vegeu també notícies relacionades al diario Levante:

Ferrmed urge a Fomento a invertir 800 millones en el eje mediterráneo

Adif admite que se reducirá velocidad pero sólo a los trenes de ancho ibérico

El proper 31 de gener representants de Ferrmed, el lobby format per 145 membres, entre empreses i institucions, i principal impulsor del tercer fil, es reuniran amb el secretari d’Estat de Fomento, Rafael Català, al que demanaran que el tercer fil s’instal•li en tot el trajecte entre Tarragona i Castelló. Recordem que el Ministeri no preveu aquesta infraestructura entre Tarragona i Vandellós el que provocaria un aïllament d’aquest tram.

Ferrmed també urgirà a Fomento que el 2014 el Ministeri assigni els 800 milions que resten per a completar la infraestructura, que també inclou l’accés a la majoria de ports del Corredor Mediterrani.

D’altra banda Ferrmed també vol traslladar al Ministeri la seva preocupació per la penalització que patiran els trens de passatgers al no poder superar els 200 quilòmetres per hora.

Segons Joan Amorós, president de Ferrmed, la posada en marxa del tercer fil, paradoxalment, pot significar que els trens de viatgers circulin més lents. Una preocupació a la que s’afegeix la dificultat i problemes tècnics que representarà la connivència dels dos amples, l’ibèric i l’europeu.

Ferrmed espera que els tècnics del Ministeri de Fomento puguin donar solucions satisfactòries a aquesta problemàtica.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.