logo
 

Enllaços


Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP)

ONG nascuda el 1993 que treballa de forma continuada per una mobilitat més sostenible i segura en base a la millora del transport públic col·lectiu, en totes les seves vessants, i a reduir l’excessiva dependència actual del vehicle privat per al transport de viatgers i mercaderies.

 

Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre

El 21 de febrer de 2013 neix la Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre, un moviment social que vol aglutinar tots els sectors socioeconòmics, polítics i institucionals per tal d’articular una lluita conjunta i fer front comú davant d’este menyspreu discriminatori.

 

Plataforma d’usuaris de Renfe Portbou-Barcelona

La Plataforma d’Usuaris Portbou-Barcelona és una agrupació d’usuaris habituals que es va crear l’any 2009 arran del mal servei reiterat i de les pujades  injustificades dels preus dels bitllets i del temps de trajecte per part de Renfe.

 

Coordinadora Estatal en Defensa del Ferrocarril Público

La Coordinadora Estatal en Defensa del Ferrocarril Público nació en Valencia, el 9 de marzo de 2003, basándose en la actividad a favor del ferrocarril realizada por las diferentes asociaciones y organizaciones sociales y políticas coordinadas en plataformas ciudadanas dedicadas a promover el uso del ferrocarril y descubrir y denunciar las mentiras del AVE.[…]- Se celebraron varias Jornadas y la última información se refiere a las XI Jornadas estatales, Redondela noviembre 2010.

26 de octubre 2006- MANIFIESTO

 En el 2017 se reactiva la Coordinadora Estatal con el Encuentro de Avilés.   MANIFIESTO

 

Trenscat.com

La web dels trens de Catalunya

 

VÍA LIBRE

La revista del ferrocarril

 

 

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.