logo

La noticia a Cadena de Suministro 08/05/2012

La secretària general de Transports ha convidat els sindicats a elaborar un document de propostes.

A la reunió s’ha plantejat la necessitat de prendre mesures pel que fa al negoci de mercaderies de Renfe, atès que actualment dóna uns números vermells d’uns 50 milions d’euros. Així ho ha indicat la secretària general de Transports del Departament, Carmen Librero, en la reunió que, amb el president de Renfe, Julio Gómez-Pomar, va mantenir amb els representants dels treballadors. Per part dels sindicats, en opinió de Joan Carles Càceres,   secretari general del sector ferroviari de CCOO,   en el ministeri de Foment no tenen clar què fer amb Renfe, si es va a liberalitzar el servei, si es va a fusionar amb FEVE, o el que passarà amb Adif.

La reunió s’ha produït després que els sindicats remetessin divendres passat una carta als presidents de Renfe, Adif i Feve, sol · licitant informació sobre els plans del Ministeri per al sector i demanant participar en el procés de definició d’un eventual nou model ferroviari[…]

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.