logo

La notícia a canalreustv.cat 28/07/2017

 

En el dia d’avui, fins a les onze de la nit, hi ha convocada una vaga del servei ferroviari que afecta els trens del territori. El sindicat CGT reclama més inversió en els combois, així com es mostren contraris al tancament de certes parades en vies ferroviàries, concretament la de la Pobla de Segur i la de Reus-Móra. Davant la previsió de vaga, Renfe i Adif han ofert serveis mínims del 60%, una xifra que els sindicalistes consideren abusiva

A les portes de l’estació de tren de Tarragona, membres del sindicat de la CGT reparteixen fulletons als viatgers per informar sobre la vaga convocada durant tot el dia. Segons indiquen, la vaga s’ha vist eclipsada pel que consideren uns serveis mínims abusius, que s’eleven al 60%.

A la demarcació tarragonina, són un centenar les persones que han decidit utilitzar el seu dret a vaga en la jornada d’avui. A banda de reclamar més inversions en les infraestructures i millores en les condicions laborals de la plantilla d’Adif i Renfe, el sindicat ha alçat la veu en contra de la possibilitat d’eliminar parades de tren en diverses línies ferroviàries del territori, concretament la de la Pobla de Segur i la de Reus-Móra.

A les andanes, els viatgers tenien poc coneixement de la jornada de vaga, i en alguns casos, s’ha vist emmascarada mediàticament per l’accident de l’estació de França a Barcelona.  La jornada de vaga s’acabarà avui a les onze de la nit, després d’una protesta d’onze hores ininterrompudes.

Escriu un comentari


Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © pdf.camp. Web de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat al Camp de Tarragona. All rights reserved.